Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI
Objavljeno

Subota u Bednji protekla u sportskom duhu – održana panel diskusija o budućnosti sporta

"Budućnost sporta - financiranje sporta u Hrvatskoj" naziv je panel diskusije održane u subotu u Dvoru Trakošćan u sklopu obilježavanja Dana Općine Bednja. Panel rasprava pokušala je dati odgovore na neke od gorućih pitanja u sportu u Hrvatskoj, ali i istaknuti činjenicu da i manje sredine, kao što to radi Općina Bednja, mogu organizirati kvalitetne sportske sadržaje za svoje mještane.

Objavljeno

Potpisan novi ugovor o radovima, vrijedan gotovo 122 tisuće eura

U općini Bednja radi se punom parom na modernizaciji nerazvrstanih cesta. Naime, općinski načelnik Damir Poljak u ponedjeljak je s izvođačem radova potpisao ugovor za još jednu vrijednu investiciju kojom će se poboljšati prometna infrastruktura i tako nastaviti uspješan niz provođenja projekata modernizacije i sanacije nerazvrstanih cesta.

Objavljeno

Umirovljenici svojim aktivnostima mogu puno dati društvu kao cjelini

Uz prisutnost velikog broja umirovljenika održana je redovna sjednica Skupštine udruge umirovljenika Bednja s koje je poslana glavna poruka da su umirovljenici puno toga dali za razvoj svoje sredine, ali i da svojim angažmanom u umirovljeničkim danima mogu još puno toga dati.