Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI
Objavljeno

Otvorenje hotela za kukce u PŠ Vrbno

U ponedjeljak, 23. 5. 2022. u dvorištu Područne škole Josipa Jedvaja u Vrbnu na simboličan je način otvoren prvi hotel u ovome mjestu - hotel za kukce.

Objavljeno

Vraća se tradicionalna, 14. po redu Svibanjska noć!

Jedna od najvećih glazbenih manifestacija ovog kraja se vraća. Naime, u Cvetlinu će se po 14. puta održati tradicionalna Svibanjska noć koja će sasvim sigurno, kao i prijašnjih godina okupiti brojne posjetitelje.

Objavljeno

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa 2022.

Tjedan Hrvatskog Crvenog križa koji se u Hrvatskoj obilježava od 08. do 15. svibnja (8. svibnja Svjetski je dan Crvenog križa i Crvenog polumjeseca) Hrvatski Crveni križ i sva njegova društva obilježavaju brojnim aktivnostima, pa tako i Gradskog društvo Crvenog križa Ivanec.

Objavljeno

Općina Bednja dobila prvu prometnu redarku

Zahvaljujući kontinuiranom ulaganju u svoje zaposlenike, Općina Bednja ovih je dana dobila prvu prometnu redarku čime će sasvim sigurno podići sigurnost na čitavom ovom području.

Objavljeno

Vatrogasci iz Općine Bednja proslavili svoj dan

Načelnik Poljak: Zahvaljujući njihovom humanom i požrtvovnom radu naši mještani su sigurni! Vatrogasci s područja Općine Bednja u srijedu su u Vrbnu obilježili svoj dan – blagdan sv. Florijana, zaštitnika vatrogasaca. Zajedničkom svečanom obilježavanju dana vatrogasaca prisustvovali su pripadnici DVD-a Bednja, DVD-a Vrbno i DVD-a Cvetlin.