Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

Zahvala načelnika Mirka Bistrovića suradnicima i građanima općine Bednja

Objavljeno 22.05.2017.

Mirko Bistrović, koji je dužnost načelnika Općine Bednja obnašao u tri mandata (12 godina), dok je u jednom mandatu bio predsjednik Općinskog vijeća, uputio je čestitku gospodinu Damiru Poljaku u povodu osvajanja načelničkog mandata i izborne pobjede na lokalnim izborima u Bednji. Pošto se g. Bistrović na ovim lokalnim izborima nije kandidirao ni za jednu od dužnosti, on se ovime ujedno oprašta od aktivne politike.

U tom povodu uputio je riječi zahvale svim suradnicima s kojima je dugi niz godina vodio Bednju, rješavao mnogobojne probleme građana i hvatao se u koštac s nebrojenim problemima koje prate život mještana i lokalne samouprave.

Izraze tople zahvalnosti upućuje ponajprije suradnicima u općinskim službama, općinskim vijećnicima, predstavnicima mjesnih odbora, kulturno – umjetničkim i sportskim društvima, KMF-u Trakošćan, predstavnicima zavičajnih klubova, udrugama proizašlim iz Domovinskog rata, župnicima te svima ostalima s kojima je tijekom godina surađivao, zajedno realizirao programe i projekte te nastojao pomoći kako je najbolje znao i umio.

Nadalje, posebno hvala upućuje i direktorima trgovačkih društava, ravnateljima ustanova, naročito škola i Dvora Trakošćan, kao i predstavnicima brojnih prekograničnih općina i dragim ljudima s kojima je kroz niz proteklih godina radio na mnogim vrijednim i zapaženim projektima. Veliku zahvalu na suradnju upućuje i građanima, koji su mu svih ovih godina na terenu bili velika potpora u rješavanju raznih komunalnih i drugih problema koji na žalost, nisu zaobilazili Bednju.

Novom vodstvu Općine Bednje gospodin Bistrović želi uspješan rad, uz uvjerenje da će nastaviti s provođenjem već započetih projekata, posebno onih koji su već kandidirani na EU fondove.

U prilogu je, kao svojevrsnu primopredaju posla novom načelniku, priložio i popis dosad izvršenih i pokrenutih projekata poredanih po mjesnim odborima.