Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

U Bednji razveselili mališane uoči blagdana

Objavljeno 17.12.2021.

Općina Bednja u predblagdansko je vrijeme organizirala podjelu novčanih potpora za novorođenčad i djecu s invaliditetom.

Naime, u prostorijama doma DVD-a Bednja upriličeno je darivanje rodilja i novorođenčadi. Tako je 12 beba i njihovih roditelja darivano sa po 2000 kuna. Spomenimo da je na području Općine Bednja ove godine, do 10. prosinca, rođeno 21 dijete i svako je darovano s 2000 kuna.

Također, u prostorijama doma DVD-a Bednja upriličeno je i darivanje djeca s invaliditetom. Odlukom načelnika njih 11 koja žive na području Općine Bednja darovano je sa po 500 kuna.

– Vrijeme u prosincu je vrijeme kada iščekujemo najradosniji blagdan, Božić. Vrijeme je to za obitelj i naše najmlađe. A Općina Bednja redovito pomaže naše najmlađe sumještane. Tako smo i ovaj put upriličili darivanje novorođenih, kao što i inače činimo. A sjetili smo se i onih kojima je pomoć uvijek dobrodošla, naše djece s invaliditetom i njih prigodno novčano darivali. Želimo im barem na ovaj mali način uljepšati blagdane – naglasio je načelnik Općine Damir Poljak.