Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

U Bednji postavljena oglasna ploča s USB priključcima

Objavljeno 11.08.2017.

Na inicijativu načelnika Općine Bednja Damira Poljaka, u centru Bednje postavljena je suvremena oglasna ploča s USB priključcima i foto ćelijom te rasvjetom na senzor. Odmah do ploče postavljena je i klupa pa svi koji tu svrate mogu odmoriti noge i usput napuniti mobitel ili laptop.

Ovaj kutak svakako je dobrodošla novina i prilog urbanom uređenju centra Bednje.

-Uz želju da naše mjesto suvremenije uredimo i mlađoj generaciji približimo blagodati moderne tehnologije,  razlog postavljanja oglasne ploče jest i potreba da uredimo informativni punkt na kojemu bismo na klasičan način, isticanjem obavijesti te važnih odluka i zaključaka općinskih tijela, redovito informirali građane. Smatramo, naime, da smo dobro pokrili informiranje putem elektronskih medija, ali isto tako da moramo voditi računa o dobroj informiranosti građana starije generacije, koji preferiraju pismenu obavijest – poručio je načelnik Damir Poljak.

Što se tiče klupe, riječ je o staroj klupi koja je donedavno na groblju stajala doderana i zaboravljena. Bilo je potrebno samo malo inicijative da se renovira i obnovi te da se skladno uklopi u ovaj mali, ali vrijedan, urbani kutak.