Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

Konstituirano Općinsko vijeće Općine Bednja

Objavljeno 09.06.2021.

Nakon nedavno održanih lokalnih izbora na kojima je povjerenje da ponovno vodi općinu sa čak 75 posto osvojenih glasova dobio novi/stari načelnik Damir Poljak u utorak je održana konstituirajuća sjednica.

U novom sazivu Općinskog vijeća koje broji 13 vijećnika 10 je s liste HDZ-a, dvoje je nezavisnih vijećnika dok je jedan iz redova Narodne stranke - Reformisti.

Predsjednik Općinskog vijeća i u ovom je sazivu Vladimira Kramarić koji je vijećnicima zaželio dobar i kvalitetan rad uz konstruktivne rasprave te odluke koje će prije svega ići u korist žitelja Općine.

Novoizabranom Vijeću obratio se i načelnik Poljak koji je podsjetio da je u protekle četiri godine mandata realizirano projekata vrijednih više od 50 milijuna kuna. Ako se uključi i izmuljivanje Trakošćanskog jezera s gotovo 15 milijuna kuna, to je onda više od 65 milijuna kuna. 

- Vjerujem da smo brojnim projektima pokrenutim na komunalnom, infrastrukturnom, prometnom i širem društvenom planom uspjeli pokrenuti razvitak cijelog općinskog područja i učiniti značajan iskorak prema boljoj kvaliteti života bednjanskoga čovjeka. To ćemo još jačim tempom činiti i u naredne četiri godine - najavio je Poljak te nastavio:

- Pod tim tempom smatram ravnomjerni razvoj općine, krenimo od Trakošćana za koji imam gotov projekat za žičaru, etno naselje u Trakošćanu, autokamp, sportski tereni, rotor u Trakošćanu, trgovi u Cvetlinu, Vrbnu, stambene zgrade za mlade u Bednji, park šetnica i mnogi drugi projekti - zakljčio je načelnik Poljak koji je također Vijeću zaželio uspješan rad te kvalitetnu suradnju u slijedeće četiri godine.