Poziv za medije: Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava

Objavljeno 20.07.2017.

Svečano potpisivanje Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“

Ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar i v.d. direktora Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost dr. sc. Ljubomir Majdandžić zajedno će s korisnicima potpisati Ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u sklopu Poziva „Energetska obnova zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja“. Riječ je o projektima: Energetska obnova zgrade OŠ Franje Serta na adresi Ljudevita Gaja 15, Bednja, Energetska obnova zgrade Srednje škole Novi Marof na adresi Zagorska 22, Novi Marof  i Energetska obnova zgrade Osnovne škole Veliki Bukovec na adresi Dravska ulica 42, Veliki Bukovec.

Događaju će prisustvovati i zamjenik župana Varaždinske županije Tomislav Paljak.

Svečano potpisivanje ugovora održat će se 21. srpnja 2017. godine s početkom u 9 sati, u Osnovnoj školi Veliki Bukovec, Dravska ulica 42, Veliki Bukovec.

S poštovanjem,

Samostalna služba za odnose s javnošću i informiranje