NAJAVA Objavljen je program obilježavanja Dana općine Bednja (10. – 13. svibnja 2018.)

Objavljeno 30.04.2018.

U Općini Bednja traju pripreme za svečanosti i mnoštvo kulturno-umjetničkih i zabavnih manifestacija koje će se od 10. do 13. svibnja održati u sklopu programa obilježavanja Dana općine.

Središnje proslave počet će nizom sadržaja u četvrtak, 10. svibnja, kada će se u prostorima Osnovne škole održati i svečana sjednica Općinskoga vijeća Bednje. 

Bit će to ujedno prva službena prilika da novo vodstvo naše općine, izabrano na prošlim lokalnim izborima, iznese prvi osvrt na rezultate rada ostvarene tijekom proteklih mjeseci. 

Obilježavanje Dana općine potom će se nastaviti raznim manifestacijama u petak, 11. svibnja, koji će biti posvećen mladima, kao i subotu, 12. svibnja, kada će se održati niz kulturnih i tradicijskih manifestacija.

A zadnji dan, nedjelja, 13. svibnja, bit će posvećen obilježavanju spomendana sv. Izidora i pučkoj proslavi Židorova, jednog od najomiljenijih bednjanskih svetaca.

Detaljnije o bogatom i raznovrsnom programu u izvedbi domaćih i gostujućih KUD-ova, sastava i pučkih glumačkih družina, kao i o edukativnim sadržajima i estradnim nastupima, detaljnije možete pročitati u programu koji je upravo danas objavila Općina Bednja. 

U svakom slučaju, na proslavu Dana općine pozvani ste svi! Vidimo se na Danima Bednje!

U prilogu:

Program obilježavanja Dana općine Bednja (10. – 13. svibnja 2018.)