Načelnik Damir Poljak priredio prijam i nagradio sjajne učenice Osnovne škole Franje Serta

Objavljeno 27.03.2018.

 

Načelnik Općine Bednja Damir Poljak danas je priredio prijam za sjajne pjevačice i plesačice Osnovne škole Franje Serta koje su na festivalu Djeca pjevaju, koji je prošlog vikenda održan u dvorani Graberje u Varaždinu, osvojile treće mjesto.

Uz čestitke na odličnom nastupu – jer trebalo je imati hrabrosti nastupiti pred brojnom publikom u Varaždinu i obraniti „boje“ svoje škole i mjesta – načelnik je učenicama uručio i simbolične novčane nagrade.

U timu koji je sjajno predstavio Bednju bile su pjevačice Samanta i Emina Pernek (čija je mentorica bila učiteljica glazbene kulture Lucija Geček) i plesna skupina u sastavu Aneta Tušek, Tereza Tušek, Ana Dubovečak i Nina Husnjak, a koje je za nastup uvježbala pedagoginja Jadranka Miloloža. Prijmu je nazočila i ravnateljica Osnovne škole Sanja Majcen.

Nastup učenica na festivalu Djeca pjevaju omogućila je Općina Bednja, koja je pokrila kompletne financijske troškove vezane uz organizaciju i snimanje pjesama u profesionalnom tonskom studiju.

S obzirom na to da je to bio prvi nastup naših učenika na ovom festivalu, ovakvi sjajni rezultati posebno vesele.  

A navedena potpora Općine ujedno je i poruka mladima da u njoj imaju jako logističko „zaleđe“ i snažnu potporu za sve svoje aktivnosti i javne nastupe u kojima prezentiraju svoje talente, znanja i vještine, čime ujedno na najljepši način predstavljaju svoj kraj.