U tijeku radovi na uređenju potkrovlja i sanaciji krovišta općinske zgrade u Bednji

Objavljeno 17.09.2019.

Općinska zgrada u Bednji proteklih je dana dobila novu „kapu“, a samim tim je objekt dobio i sasvim novu, urbanu vizuru, kakva i priliči općinskom centru.

Rezultat je to novog projekta koji Općina Bednja provodi uz potporu Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, koje uređenje potkrovlja i sanaciju krovišta općinske zgrade podupire s bespovratnih 350.000 kuna iz EU sredstava.

Općini Bednja naime, potpora za ove radove stiže iz Programa podrške brdsko-planinskim područjima kroz projekt koji joj je odobren pod nazivom „Program revitalizacije općine Bednja kroz uređenje javne infrastrukture – rekonstrukcija i obnova općinske zgrade“.

Projekt je „težak“ ukupno 600.000 kuna, a Općina je kroz proveden postupak javne nabave posao povjerila najpovoljnijem izvođaču, tvrtki MDK Građevinar iz Velikog Trgovišća.

Ugovor o izvođenju radova je načelnik Damir Poljak s izvođačem potpisao u kolovozu, a kao što vidimo, radovi su dotad uvelike poodmakli.

Svi radovi trebaju biti završeni do 15. listopada, do kada općinska zgrada treba dobiti potpuno uređen potkrovni prostor i novi krov.