Poziv na uvodno predavanje izrade programa gospodarenja za šume šumoposjednika za gospodarsku jedinicu„TRAKOŠĆAN – BEDNJA“

Objavljeno 13.11.2018.

U organizaciji Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe – Podružnice Varaždinske županije, a u suradnji s Općinom Bednja, u četvrtak, 22. studenog, u Osnovnoj školi u Bednji održat će se uvodno predavanje o izradi programa gospodarenja šumama u vlasništvu šumoposjednika na području gospodarske jedinice Trakošćan – Bednja. 

Na predavanje su pozvani svi vlasnici šuma te predstavnici jedinica lokalne samouprave koje na tom području imaju šume u svom vlasništvu.

Na skupu će im biti predstavljeni radovi na uređivanju šuma i program gospodarenja za GJ Trakošćan – Bednja, koja obuhvaća katastarske općine Bednju i Trakošćan.

Inače, naručitelj radova izrade programa gospodarenja šumama šumoposjednika je Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba, a radove će izvoditi zagrebačka tvrtka Pro Silva d.o.o.

Početak predavanja je u 17 sati, a zbog važnosti teme na skup su pozvani svi vlasnici koji na navedenom području imaju šume.