Općina Bednja
PRILAGODBA PRISTUPAČNOSTI

POZIV GRAĐANIMA Ispunite ankete o iskazu interesa za priključenje na plinsku mrežu te za izgradnju i kupnju stana u višestambenoj zgradi

Objavljeno 07.11.2019.

U svrhu prikupljanja podataka od građana vezanih uz iskaz interesa za priključenje na plinsku mrežu i za izgradnju i kupnju stana u višestambenoj zgradi, Općina Bednja poziva zainteresirane građane da ispune ankete u privitku.

Cilj prve ankete jest prikupiti podatke o građanima i pravnim osobama (tvrtke, obrti) koji su zainteresirani za priključenje svojih kuća i poslovnih objekata na plinsku mrežu.

Drugom anketom Općina Bednja želi prikupiti podatke o iskazu interesa građana koji svoje stambeno pitanje žele riješiti izgradnjom i kupnjom stana u višestambenoj zgradi.

Obje ankete su u privitku i možete ih poslati on line ili ispunjen obrazac možete osobno donijeti u Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja.

Pritom posebno naglašavamo da se, u skladu s Uredbom o zaštiti osobnih podataka (GDPR), Općina Bednja obvezuje na zaštitu vaših osobnih podataka koje ćete iznijeti u anketi.

Prikupljene podatke o iskazu interesa za priključenje na plinsku mrežu i stanogradnju i kupnju stana Općina Bednja koristit će kao temelj za planiranje daljnje izgradnje i širenja plinske mreže u suradnji s plinskim distributerom, odnosno za planiranje projekata poticane stanogradnje subvencioniranih državnim sredstvima.

Za sve dodatne informacije javite se u Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja ili na tel. 796-309 (042).

ANKETE:

Iskaz interesa za priključenje na plinsku mrežu: 

Iskaz interesa za izgradnju i kupnju stana u višestambenoj zgradi: