DAN ŽENA:  200 pripadnica ljepšeg spola na proslavi u organizaciji Općine Bednja

Objavljeno 09.03.2018.

Oko 200 žena našega kraja u četvrtak je, 8. ožujka, provelo lijepu večer uz prigodan program koji je u povodu proslave Međunarodnog dana žena za njih u prostoru DVD-a organizirala Općina Bednja.

Večer im je prošla uz glazbeno – poetski cabaret „On i ona“ koji je uz preludiranje Olivera Beloševića izveo poznati televizijski i kazališni glumac Adam Končić.

Svim okupljenim ženama čestitke je u ime svih svojih kolega uputio načelnik Bednje Damir Poljak te zajedno sa svojim zamjenikom Ivicom Hrenićem i općinskim vijećnikom Damirom Hranjem pripadnicama ljepšeg spola darovao cvijeće.

Upućeni su i izrazi zahvalnosti predsjednici Općinskog vijeća dr. Mariji Kolačko za odrađen velik organizacijski posao i osobni angažman u realizaciji ovog lijepog programa, kao i ostalim suradnicima, Davoru Hojskom, zaposlenima u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Bednja, Gabrijelu Štefancu i DVD-u Bednja.

Sam program, uz kraću pauzu za skroman koktel, potrajao je gotovo dva sata, a druženje u nastavku potrajalo je do sitnih sati.

I ova manifestacija pokazala je u kolikoj su mjeri naši građani željni kvalitetnih kulturnih sadržaja te druženja u neformalnoj atmosferi kao otklona iz rutine svakidašnjeg života.

Posebne proslave uz Dan žena bit će održane i sutra, u subotu, 10. ožujka, i to u prostorijama škole u Vrbnu te u vatrogasnom domu u Cvetlinu.