VISOK JUBILEJ Dobrovoljno vatrogasno društvo Bednja
U subotu, 13. svibnja, proslava 80. godišnjice DVD-a Bednje

U subotu, 13. svibnja, Dobrovoljno vatrogasno društvo Bednja obilježava visok jubilej – 80 godina kontinuiranog rada i djelovanja. Manifestacija počinje u 15 sati svečanim mimohodom ulicama Bednje, nakon čega će se svi vatrogasci uputiti na misu koja u župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije počinje u 15.30 sati.
U 17 sati bit će središnja manifestacija, a to je svečana skupština DVD-a koja će se održati u prostorijama društveno-vatrogasnog doma u Bednji, a na kojoj će se vodstvo DVD-a osvrnuti na povijest društva i duge godine njegova rada i djelovanja na zaštiti sigurnosti građana i njihove imovine.
Na skupštinu su pozvani predstavnici 25 dobrovoljnih vatrogasnih društava te velik broj ostalih gostiju i sponzora, a tom će prilikom biti podijeljena brojna odličja i priznanja svima zaslužnima za razvitak vatrogastva u Bednji.
U neformalnom dijelu skupa nazočne će zabavljati grupa Štemeri iz Bednje.

12.05.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media