TRAKOŠĆAN U petak, 27. siječnja, u hotelu Trakošćan
Tečaj „Palijativna skrb u Varaždinskoj županiji“

U organizaciji Djelatnosti za palijativnu skrb Doma zdravlja Varaždinske županije te uz potporu i pomoć Dvora Trakošćan i Općine Bednja, u Kongresnoj dvorani Julijana hotela Trakošćan u petak će se, 27. siječnja, održati tečaj II. kategorije pod nazivom ''Palijativna skrb u Varaždinskoj županiji''. Počinje u 10 sati, a namijenjen je svim liječnicima i ostalom medicinskom osoblju koji žele saznati više o palijativnoj skrbi.
Tečaj će biti bodovan od strane HLK-a i HKMS prema Pravilniku o bodovanju.
Tečaj počinje u 10 sati pozdravnim riječima organizatora, domaćina i gostiju, a skup će pozdraviti predstavnica Ministarstva zdravstva RH, zamjenik župana Varaždinske županije Alen Kišić i načelnik Općine Bednja Mirko Bistrović.
Nakon uvodnog predavanja članica Organizacijskog odbora skupa dr. Marije Kolačko i dipl. med. tech. Marine Golek Mikulić, u njegovu radnom tijelu će o raznim temama vezanim uz palijativnu skrb tijekom cijelog dana govoriti brojni liječnici i drugi specijalisti za ovu tematiku.
Skup će završiti okruglim stolom na temu organizacije palijativne skrbi u Varaždinskoj županiji, koji počinje u 18 sati.
 

> Letak

 

26.01.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media