UDRUGA UMIROVLJENIKA Novogodišnje druženje u hotelu Trakošćan
120 bednjanskih umirovljenika obilježilo završetak godine

Stotinu i dvadeset članova Udruge umirovljenika Bednja kojima su se pridružili gosti – njihovi kolege iz Slovenije, u četvrtak je, 29. prosinca, druženjem u hotelu Trakošćan obilježilo završetak još jedne kalendarske godine.

Predsjednik udruge Josip Podsečki ističe da je prošla godina bila radna i ispunjena brojnim društvenim sadržajima, a to potvrđuje i podatak da je po broju realiziranih akcija ova udruga bila među najaktivnijima na području naše općine.

U svojoj pozdravnoj riječi Podsečki je uputio i zahvalu Općini Bednja, koja je i tijekom 2016. godine udrugu pratila u skladu sa svojim financijskim mogućnostima, ali i s puno dobre volje. Okupljene umirovljenike pozdravio je i član Izvršnog odbora udruge Slavko Poljak, a čestitke i želje za dobrim zdravljem i osobnim zadovoljstvom u Novoj godini uputili su im i načelnik Općine Mirko Bistrović i predsjednik Općinskog vijeća Ivan Brezni. Skupu je nazočila i voditeljica Turističke zajednice Dijana Zagorščak.

A druženje i veselje bednjanskih umirovljenika, započeto u poslijepodnevnim satima, u dobrom raspoloženju nastavilo se do kasno u noć uz glazbu Bednjanskih štemera.

09.01.2017.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media