BOŽIĆNI KONCERT U društvenom domu u Bednji
Domaći i gostujući KUD-ovi koncertom oduševili brojnu publiku

Sjajnim Božićnim koncertom koji je u nedjelju, 18. prosinca, održan u društvenom domu u Bednji, domaća i gostujuća kulturno – umjetnička društva i bednjanski učenici brojnim su posjetiteljima uljepšali atmosferu božićnih dana.
Čestitke i oduševljenje gledatelja programom i izvođačima ujedno je bila najbolja potvrda odluke da društva koja „nose“ kulturni život našega kraja ponovno ujedine snage i na zajedničkom božićnom koncertu građanima pokažu bogatstvo i raznolikost svoga stvaralaštva.
Oduševili su, doslovce, svi izvođači, kako domaći, tako i gostujući, od KUD-a Josipa Genca, Kavalira i Limene glazbe DVD-a Bednje do KUD-a Josipa Jedvaja iz Vrbna i Cvetlinskog zvona iz Cvetlina. Nastupio je i folklor KUD-a Novi Golubovec, a s posebnim emocijama nazočni su pratili nastupe učenika Osnovne škole Franje Serta iz Bednje.
Božićne i novogodišnje čestitke svim je građanima i djeci te izvođačima programa uputio načelnik Općine Bednja Mirko Bistrović. U ime organizatora, KUD-a Josipa Genca, svim KUD-ovima i učenicima je na odazivu i sudjelovanju u programu zahvalio predsjednik Gabrijel Štefanec te svima također čestitao Božić i Novu godinu.
Svi okupljeni potom su se neformalno nastavili družiti u prostorima društvenog doma uz kuhano vino, čaj i klipiće.
 

20.12.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media