KAVALIRI Najpopularniji zagorski bend sprema se na put preko „Velike bare“
Kavaliri za Novu godinu sviraju u Kanadi

Kavaliri, sastav koji je postao najprepoznatljiviji bednjanski  kulturni brend, nastavlja širiti domaću kulturnu tradiciju i izvan granica naše zemlje.
Svjedoči o tome i podatak da su Kavaliri prihvatili poziv Kanadsko – hrvatskog kluba Zagorje iz Toronta za ponovnim gostovanjem u Kanadi, kamo i odlaze nakon Božića, točnije, 27. prosinca.
Kavaliri su, očito je, ostali u lijepom sjećanju našim iseljenicima u Kanadi, gdje su prvi put gostovali 2009. godine te ih na nekoliko koncerata oduševili pjesmama iz domovine.
-Ove godine prvi ćemo koncert imati već 29. prosinca za naše iseljenike u Hamiltonu, a nakon toga sviramo na ispraćaju Stare i dočeku Nove godine u Oakvillu. Reklame i plakati su već polijepljeni po Kanadi, a dolazak najavljuju ne samo Zagorci i njihovi potomci, već i iseljeni Hrvati iz svih dijelova Hrvatske. Radujemo se koncertima i susretima s našim ljudima, vjerujemo da ćemo napraviti feštu za pamćenje – poručuju dečki iz Kavalira.
A mi im samo možemo poželjeti sretan put preko „Velike bare“ te sretan povratak 4. siječnja iduće godine!
 

13.12.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media