KUD CVETLINSKI ZVON
U Cvetlinu Božićni koncert u subotu, 17. prosinca

Kulturno – umjetničko društvo Cvetlinski zvon žitelje će cijelog cvetlinskog kraja i okolice u božićne blagdane uvesti koncertom koji sa svojim gostima priređuje u subotu, 17. prosinca, u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu. Uz domaćine, narodu će zapjevati i zasvirati i članovi drugih KUD-ova iz našega kraja i to KUD-a Josipa Genca iz Bednje, KUD-a Josipa Jedvaja iz Vrbna te Limene glazbe DVD-a Bednje.U goste Cvetlinčanima stižu i njihovi prijatelji iz Slovenije, a riječ je o društvima s kojima KUD Cvetlinski zvon već niz godina razvija dobru suradnju.
Tako će u subotu u Cvetlinu nastupiti i Ljudska pevska skupina Taščice iz Rač, članovi Lovačkog društva iz Tišine te Postroški iz Kebla na Pohorju.
Koncert počinje u 16 sati, a domaćini pozivaju sve građane da dođu uživati u pučkim božićnim napjevima iz hrvatske i slovenske narodne tradicije.
 

13.12.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media