SURADNJA U organizaciji Hrvatsko – slovenskog društva prijateljstva Općine Bednja i Općine Videm
Večer prijateljstva u petak, 25. studenog

Dugogodišnja prekogranična suradnja Bednje i Vidma, dosad potvrđena bezbroj puta realizacijom zajedničkih projekata, uzvratnim posjetima na gospodarskom, kulturnom, vjerskom i sportskom planu te najrazličitijim manifestacijama, sljedećeg tjedna bit će obilježena novim kulturnim događanjem.
Naime, u petak, 25. studenog, Hrvatsko – slovensko društvo prijateljstva Općine Bednja i Općina Videm priređuju Večer prijateljstva.
U sklopu kulturnog programa govorit će se stihovi France Prešerna i Ivana Gorana Kovačića, a program ispunjen pjesmom i glazbom izvest će i Pjevačka skupina Taščice iz općine Rače – From, zatim, Ženski pjevački zbor KD Leskovec, Vinogradari KD France Prešerna iz Vidma, skupina Ivek s prijateljima i KUD Josipa Genca iz Bednje.
Kao gosti večeri nastupit će bednjanski Kavaliri. Manifestacija će se održati u dvorani Općine Videm, a počinje u 18 sati.
 

18.11.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media