UMIROVLJENICI
Udruga umirovljenika Bednje na društvenom izletu u Međimurju

Šezdeset članova Udruge umirovljenika općine Bednja u ponedjeljak je, 14. studenog, boravilo na još jednom od društvenih izleta što ih vodstvo udruge tijekom cijele godine periodično organizira za svoje članove.

Ovoga puta izletnici su se uputili u Gornju Dubravu u Međimurju, gdje su u jednom od tamošnjih ugostiteljskih objekata nazočili veselim narodnim spelancijama krštenja mošta na međimurski način.
Po riječima predsjednika Udruge umirovljenika Josipa Podsečkog, članovi takve izlete prihvaćaju vrlo pozitivno, jer predstavljaju odmak od njihove umirovljeničke svakodnevice, a također su u prilici da vide i dožive nešto novo te da se relaksiraju i zabave.

Bednjanska udruga za svoje članove na godinu organizira pet do šest izleta i drugih druženja, a sljedeće, najveselije druženje, očekuje ih u prosincu, kada će se okupiti kako bi si čestitali Božić i krenuli u susret Novoj, 2017. godini.
 

17.11.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media