AKTUALNO Turistička zajednica kreće s izradom službene web stranice
Šaljite svoje promo materijale za objavu na web stranici TZ-a

Turistička zajednica Trakošćan - Općina Bednja  na svojoj je 11. sjednici održanoj u ponedjeljak, 7. studenog,  donijela odluku o izradi svojih službenih web stranica na kojima će biti dostupna cjelokupna turistička ponuda koju tržištu nudi naše područje.

Uz ponudu Trakošćana i cijelog pratećeg kulturno – povijesnog i hotelsko – ugostiteljskog kompleksa kao ključnog u turističkoj ponudi našega kraja, na web stranicama bit će dostupni i svi ostali, turističkom tržištu važni podaci – o kulturnim i povijesnim znamenitostima (crkve, kapele), o prirodnim atrakcijama, o ponudi planinarskih domova, OPG-ova i ugostiteljskih objekata, o udrugama, biciklističkim rutama, o najvećim kulturno – zabavnim manifestacijama,  o ponudi vjerskog turizma, kao i sve drugo što posjetiteljima može biti zanimljivo.

Kako bi web stranice Turističke zajednice bile što sadržajnije, bogatije i informativnije, pozivaju se svi zainteresirani turistički subjekti s područja općine Bednja, koji žele da njihovi promo materijali budu objavljeni na web stranici, da ih mailom što prije pošalju na adresu: info@bednja.hr – s naznakom: za web stranice TZ Trakošćan – Općina Bednja.

Uz skenirane promotivne materijale (brošure, letke), možete poslati i fotografije, cjenike kao i sve druge materijale za koje smatrate da na najbolji način predstavljaju integralnu ponudu koju nudite turističkom tržištu.

Svoje materijale mogu poslati zainteresirane ustanove, hotelski i ugostiteljski objekti, planinarski domovi, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, udruge te svi ostali dionici na lokalnom turističkom tržištu.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Općini Bednja ili kod voditeljice TZ-a Dijane Zagorščak.
 

08.11.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media