TURISTIČKA PROMIDŽBA
Voditeljica TZ Općine Bednja na Danima hrvatskog turizma na Braču

Voditeljica Turističke zajednice Općine Bednja Dijana Zagorščak pridružila se predstavnicima drugih turističkih zajednica s područja Varaždinske županije – Ivanca, Lepoglave, Varaždina, Novog Marofa i Ludbrega, koji su predstavljali svoje sredine na Danima hrvatskog turizma održanim u Bolu na otoku Braču. Ovom, najvećem godišnjem susretu hrvatskih turističkih djelatnika, odazvali su se i predstavnici tvrtke DMK Val 042, koja u partnerstvu s turističkim zajednicama upravlja projektom Okusi hrvatske tradicije, čiji je cilj  da se u svijetu globalizacije i ponude brze hrane istakne izvorna, tradicijska lokalna i regionalna kuhinja, koja sve više utječe na vrijednost i kvalitetu turističke ponude.
Osim što su predstavnici turističkih zajednica zdušno podržali da se Špancirfest – koji je ponovno ušao u finale -proglasi turističkom atrakcijom godine, nazočili su i raznim tematskim predavanjima i radionicama, s posebnim naglaskom na predavanje predstavnika DMK Val 042, čiji se projekt širi po cijeloj Hrvatskoj.
Pritom treba istaknuti da su sudionicima Dana hrvatskog turizma, a posebno posjetiteljima i medijima, predstavljeni i turistički potencijali bednjanskoga kraja.
 

03.11.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media