USPJEH Na 36. smotri dječjeg kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić“ u Sv. Ivanu Zelini
Kristini Jurić Večernjakova nagrada!

Kristina Jurić, učenica šestog razreda Osnovne škole Franje Serta u Bednji, ostvarila je sjajan uspjeh na 36. smotri dječjeg kajkavskog pjesništva „Dragutin Domjanić“ koja je prošlog vikenda održana u Sv. Ivanu Zelini, u organizaciji tamošnjeg Pučkog otvorenog učilišta. Potvrđuje to i podatak da je stručni ocjenjivački sud u sastavu dr. sci. Ivo Kalinski (predsjednik) s članovima dr. sci. Božicom Pažur i dr. sci. Jožom Skokom Kristini dodijelio priznanje za pjesmu Žarvi te je uvrstio među najbolja ovogodišnja dječja pjesnička ostvarenja!

Kristina je za ovakvo ostvarenje nagrađena Večernjakovom nagradom – vrijednim kompletom knjiga koji je donirao Večernji list.

Kristinina voditeljica i mentorica Emilija Zagrajski Maligec također je nagrađena za brižnost, njegovanje i poticanje dječjeg pjesničkog izraza te za ljubav prema kajkavskom jeziku koju nesebično prenosi na mlade naraštaje. Njoj je uručena novčana nagrada organizatora smotre.

Čestitamo Kristini i gđi Emiliji Zagrajski Maligec što su na najljepši način širom Hrvatske pronijele ime svoje škole i našega mjesta!
 

24.10.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media