MEĐUGRANIČNA SURADNJA
Cvetlinski zvon gostovao u općini Rače - Fram

U subotu, 22. listopada, KUD  Cvetlinski zvon iz Cvetlina predstavljao je Općinu Bednju na susretu kulturno – umjetničkih  društava pograničnih općina i gradova Slovenije i Hrvatske koji je održan u općini Rače - Fram kod Maribora.
KUD Cvetlinski zvon bilo je jedno od ukupno 14 društava koja su nastupila u četverosatnom programu što ga je u nazočnosti oko 300 posjetitelja vodio poznati slovenski voditelj Tone Petelinšek.
Program je pratio i načelnik Bednje Mirko Bistrović, koji je u ime naše općine pozdravio brojne gledatelje i sudionike programa te izrazio zadovoljstvo što se na ovom spektaklu predstavlja i jedno društvo iz bednjanskoga kraja, koje svojim stvaralaštvom najbolje prezentira izvornu kulturu.
Inače, KUD Cvetlinski zvon nastupit će uskoro na još jednoj kulturnoj manifestaciji u Sloveniji, točnije, na susretu KUD-ova koji će se u Mariboru održati 10. prosinca.
 

24.10.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media