KLIZIŠTA Općina Bednja izdala rješenja za izvođenje radova na sanaciji klizišta
Radi sanacije klizišta zatvaraju se ceste u Koreničkima i Bračkima

Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja je tvrtkama Trg iz Zagreba i Jedinstvu iz Krapine, kojima su Hrvatske ceste povjerile sanacijske radove na klizištima, izdao rješenja za izvođenje radova na klizišnim lokacijama u Koreničkima i Bračkima.
Tvrtka Trg sanirat će klizište Brački na nerazvrstanoj cesti 1-077 Vrbno – Brezni. Zbog izvođenja radova, ta će cestovna dionica - na dijelu od 350-og metra od spoja sa županijskom cestom 2083 do spoja s NC Vrbno – Smrečki, za sav promet biti zatvorena od 26. rujna do završetka radova (najkasnije do 21. siječnja 2017. godine).
U periodu izvođenja radova, svi mještani pozvani su da za promet koriste obilazni pravac, nerazvrstanu cestu 1-078 Vrbno – Smrečki. Izvođač je obvezan postaviti propisanu signalizaciju za privremenu regulaciju prometa.
Što se tiče klizišta Korenički na nerazvrstanoj cesti 1-064, ta dionica ceste - na dijelu od 350-og metra od spoja s lokalnom cestom 25105 do spoja s nerazvrstanom cestom 2-030 - bit će za sav promet zatvorena od 26. rujna do završetka radova (najkasnije do 26. prosinca ove godine).
U tom periodu za promet će se koristiti obilazni pravac, nerazvrstana cesta 2-030 Dugi – Kramarići, u produžetku na NC 1-063, Pleš – Kramarići.
Čim izvođač dostavi svu potrebnu dokumentaciju, Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja izdat će i rješenje za izvođenje radova na trećoj klizišnoj lokaciji – u Monterićima.
 

28.09.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media