TURISTIČKA PROMOCIJA
TZ Trakošćan - Bednja na Zagorskom gospodarskom zboru u Krapini

Turistička zajednica Trakošćan - Općina Bednja u suradnji je s Turističkom zajednicom Varaždinske županije i LAG-om Sjeverozapad sudjelovala na ovogodišnjem 24. zagorskom gospodarskom zboru u Krapini, jednom od najvećih sajamskih i izložbenih gospodarskih događanja u ovom dijelu Hrvatske. Održano je od 8. do 10. rujna, u sklopu Tjedna kajkavske kulture, u organizaciji Zagorskog gospodarskog zbora, Krapinsko-zagorske županije, Grada Krapine, Obrtničke komore Krapinsko – zagorske županije, HGK - Županijske komore Krapina i Radio Kaja.

Na Zboru su izlagali gospodarstvenici i obrtnici iz cijele Hrvatske, a pridružili su im se i sudionici iz Slovenije, BiH, Srbije i Mađarske. Država partner ove je godine bila Slovenija, a partner Šibensko - kninska županija.

Kako ističe voditeljica TZ-a Dijana Zagorščak, bogat sadržaj ovogodišnjeg Zagorskog gospodarskog zbora je TZ Trakošćan – Općina Bednja iskoristila kako bi sudionicima, posjetiteljima i medijima predstavila bednjanske turističke potencijale i pozvala ih u turistički obilazak Trakošćana i drugih kulturnih, povijesnih i prirodnih specifičnosti bednjanskoga kraja.
 

13.09.2016.

   

Samo registrirani korisnici mogu komentirati. Registrirati se možete ovdje: Registrirajte se. Ako ste već registrirani korisnik prijaviti se možete ovdje: Prijava.


 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media