OSNOVNA ŠKOLA FRANJE SERTA

U petak, 16. prosinca, u Osnovnoj školi Franje Serta u Bednji održana je završna priredba projekta „Mladi za starije, stariji za mlade“, u koji su se različitim aktivnostima uključili svi učenici nižih razreda.


BOŽIĆNI KONCERT U društvenom domu u Bednji

Sjajnim Božićnim koncertom koji je u nedjelju, 18. prosinca, održan u društvenom domu u Bednji, domaća i gostujuća kulturno – umjetnička društva i bednjanski učenici brojnim su posjetiteljima uljepšali atmosferu božićnih dana. Čestitke i oduševljenje gledatelja programom i izvođačima ujedno je bila najbolja potvrda odluke da društva koja „nose“ kulturni život našega kraja ponovno ujedine snage i na zajedničkom božićnom koncertu građanima pokažu bogatstvo i raznolikost svoga stvaralaštva.


CVETLIN U župnoj crkvi Sv. Petra i Pavla

Članovi kulturno – umjetničkih društava bednjanskoga kraja, kojima su se pridružili i gosti iz iz susjedne Dežele, u subotu su, 17. prosinca, u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu priredili koncert kojim su žitelje toga kraja uveli u božićno vrijeme. Lijepim koncertom ispunjenim pučkim božićnim napjevima, kulturno – umjetnički amateri brojnim su posjetiteljima nagovijestili radost Božića i rođenje Malenoga Isusa.


OBAVIJEST MUP-a - POLICIJSKE POSTAJE IVANEC

I ove godine, kako se to tradicionalno čini od 1993. godine, Ministarstvo unutarnjih poslova RH će radi održavanja povoljnog stanja javnog reda i mira te opće sigurnosti osoba i imovine provoditi preventivnu akciju "Mir i dobro".


STIŽU BOŽIĆNI GOSTI

Članovi Motokluba Jal iz Ivanca, prerušeni u djedove božićnjake, i ove će godine razveseliti i darivati naše najmlađe sugrađane. Djedice će ponovno saonice zamijeniti snažnim motorima te uz puno buke i dima u Bednju na svojim moćnim ljubimcima „dojahati“ u nedjelju, 18. prosinca.


GALERIJA DVORA TRAKOŠĆAN

U Galeriji Dvora Trakošćan u srijedu će, 14. prosinca, biti predstavljena knjiga „Glumac na kauču“, čiji je autor ugledni psihijatar prof. dr. Veljko Đorđević.


KAVALIRI Najpopularniji zagorski bend sprema se na put preko „Velike bare“

Kavaliri, sastav koji je postao najprepoznatljiviji bednjanski  kulturni brend, nastavlja širiti domaću kulturnu tradiciju i izvan granica naše zemlje. Svjedoči o tome i podatak da su Kavaliri prihvatili poziv Kanadsko – hrvatskog kluba Zagorje iz Toronta za ponovnim gostovanjem u Kanadi, kamo i odlaze nakon Božića, točnije, 27. prosinca.
 


KUD CVETLINSKI ZVON

Kulturno – umjetničko društvo Cvetlinski zvon žitelje će cijelog cvetlinskog kraja i okolice u božićne blagdane uvesti koncertom koji sa svojim gostima priređuje u subotu, 17. prosinca, u župnoj crkvi sv. Petra i Pavla u Cvetlinu.


U SUSRET BLAGDANIMA U organizaciji KUD-a Josipa Genca

Svi građani Bednje i okolice pozvani su na veliki Božićni koncert kojim će ih kulturno umjetnička društva, glazbeni sastavi i učenici našega kraja uvesti u radost božićnih blagdana. Koncert će se održati u društvenom domu u Bednji u nedjelju, 18. prosinca, s početkom u 16 sati.


OBAVIJEST POLICIJSKE UPRAVE VARAŽDINSKE

U petak, 9. prosinca, u vremenu od 8 do 14 sati na području Policijske uprave varaždinske policijski službenici će provoditi operativnu akciju „Pojas i mobitel“. Tom prilikom obuhvatit će se prekršaji usmjereni na nepropisnu uporabu mobitela za vrijeme vožnje od strane vozača svih vozila (uključujući i bicikle), prekršaje nekorištenja sigurnosnog pojasa od strane vozača i putnika u vozilima (uključujući i putnike na stražnjim sjedištima automobila) te prekršaje vezane uz pravilnost prijevoza djece vozilima.


Stranica 6 od 132Prva   Prethodna   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednja   

 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media