MODERNIZACIJA PROMETNICA Natječaj Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU

Dobre vijesti iz Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova EU, na čiji je natječaj objavljen u sklopu Programa ruralnog razvoja Općina Bednja kandidirala projekt modernizacije nerazvrstanih cesta vrijedan 1,14 milijuna kuna.


OPĆINA BEDNJA U tijeku su pripreme za početak vodoopskrbnih ulaganja

U suradnji Općine Bednja i Ivkom – Voda d.o.o. u tijeku su pripreme za početak realizacije triju vodoopskrbnih zahvata na rubnim, pograničnim općinskim područjima, gdje pojedina samačka i staračka kućanstva još nemaju vodovoda, a time ni redovite vodoopskrbe.


POZIV TURISTIČKIM GOSPODARSTVIMA Objavljen Javni poziv Ministarstva turizma

Ministarstvo turizma je dana 06.03.2017. godine objavilo Javni poziv za kandidiranje projekata za dodjelu bespovratnih sredstava temeljem programa „Konkurentnost turističkog gospodarstva“. Predmet javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava Ministarstva turizma za razvoj malog i srednjeg poduzetništva, unapređenje ponude malih obiteljskih hotela, unapređenje obiteljskog smještaja, održivi razvoj, razvoj posebnih oblika turizma te podizanje konkurentnosti hrvatskog turizma kroz:


OBAVIJEST Od 1. ožujka

Općina Bednja zatvorila je dosadašnji žiro račun u Varaždinskoj, odnosno, J&T banci te od 1. ožujka 2017. godine posluje preko novog žiro računa u Zagrebačkoj banci d.d.
Sve uplate usmjerene prema Općini Bednja mogu se obaviti na IBAN:  HR57-2360000-1801200007.
 


DAN ŽENA

Sve žene s područja općine Bednja, zainteresirane za sudjelovanje na proslavi Dana žena koja će se u hotelu Trakošćan održati u subotu, 11. ožujka, pozvane su da se jave u općinsku uprave Bednje, gospođi Karmen Grobenski osobno ili na tel. 796-309 (042) ili 091 17 71 620.
U cilju pravodobnih organizacijskih priprema, sve žene koje se namjeravaju pridružiti proslavi i zabavnom programu, pozvane su da se očituju najkasnije do 5. ožujka.
Cijena aranžmana (večera, neograničeno piće, glazba) jest 130 kuna po osobi. Početak je u 19 sati.
 


OPĆINA BEDNJA

Općina Bednja obavlja intenzivne pripreme za prijavu dva kapitalna projekta na Mjeru 7.4.1. "Ulaganja u pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu", objavljenog u sklopu EU fonda za ruralni razvoj.


FOŠNJIK NE BEDNJE Održane su tradicionalne fašničke povorke u Bednji i Vrbnu

I ove godine je u Bednji održan pravi narodni fašnik! Za tu se priliku maskiralo i veliko i malo, i mladi i oni malo stariji; navukli su na glave šešire, kape i vlasulje, lica prekrili maskama svake vrste, odjenuli najšarenije i najotkačenije kostime te uz mnogo larme i halabuke prošetali ulicama Bednje i udarili brigu na veselje.


 


ENERGETSKA OBNOVA Među tri projekta energetske obnova škola na području Varaždinske županije

U sklopu poziva Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja za sufinanciranje energetske obnove zgrada i korištenje obnovljivih izvora energije u javnim ustanovama koje obavljaju djelatnost odgoja i obrazovanja, koji je službeno zatvoren 20. veljače, Varaždinska županija, u suradnji sa školama kojima je osnivač, i Agencijom za razvoj Varaždinske županije. prijavila je tri projekta energetske obnove škola, od ukupno šest prijavljenih projekata s područja županije.


U cilju raspisivanja natječaja za prodaju zemljišta u vlasništvu Općine Bednja upućuje se Javni poziv svim zainteresiranima za dostavu pisama namjere za kupnju zemljišta u vlasništvu Općine Bednja.


Stranica 2 od 132Prva   Prethodna   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Slijedeća   Posljednja   

 
 
 Prijava


Registracija
Zaboravljena lozinka ?

30.03.2017.  u 15  sati
20,1°C

Vidljivost: 
20 km
Smjer vjetra: 
NNE - sjever-sjeveroistok
Jačina vjetra:  
3 - slab vjetar
Naoblaka: 
3/10
Pojave: 
Sijanje sunca
>> Trodnevna automatska prognoza prognostičkog modela "Aladin" za Bednju
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media