VODOVODI

Načelnik Općine Bednja Mirko Bistrović najavio je da će aktualno vodoopskrbno gradilište na Brezovoj Gori – a riječ je o vodovodu prema Ilijevcima, Tičekima i Vuzmima, u utorak, 2. kolovoza, obići predstavnici investitora, kako bi na licu mjesta vidjeli kako teku radovi čiji je cilj da mještani spomenutih zaselaka prvi put dobiju vodu.


UPOZORENJE OPĆINSKE UPRAVE GRAĐANIMA OPĆINE BEDNJA Ne odlažite privatan otpad u kontejnere na grobljima

Općina Bednja uputila je apel građanima svog administrativnog područja da svoj privatni komunalni i drugi otpad prestanu odlagati u kontejnere koji su postavljeni na mjesnim grobljima u Bednji, Cvetlinu i Vrbnu. Riječ je o praksi koja je uzela toliko maha da je Općina odlučila novčano kažnjavati nesavjesne građane koji su kontejnere na groblju – a koji su predviđeni isključivo za odlaganje smeća i otpada s groblja – masovno počeli koristiti za odlaganje smeća i otpada koji dovoze iz vlastitih kuća, okućnica i klijeti.


UDRUGA ZA ŠPORT I REKREACIJU CVETLIN

U petak i subotu, 22. i 23. srpnja, u organizaciji UŠR-a Cvetlin održan je tradicionalni 19. memorijalni turnir „Tri hrvatska viteza“. Prvoga dana održan je juniorski turnir za dječake godišta 1999. i mlađe.


Općina Bednja obavještava sve vlasnike i ovlaštenike poljoprivrednog zemljišta da su dužni, sukladno Odluci o agrotehničkim mjerama i mjerama za uređivanje poljoprivrednih rudina u svrhu zaštite poljoprivrednog zemljišta (“Službeni vjesnik Varaždinske županije” broj 58/2009, 04/2012) obradivo poljoprivredno zemljište obrađivati u skladu s agrotehničkim mjerama i Zakona o poljoprivrednog zemljišta.


Općina Bednja po Odluci općinskog Vijeća pokreće postupak izmjene Prostornog plana Općine Bednja, stoga molimo sve građane koji žele iskazati svoj interes za promjenu statusa zemljišnih parcela da svoje zahtjeve s prijedlozima dostave u Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja pismenim putem ili osobnom dostavom na adresu Trg svete Marije 26, Bednja ili elektroničkim putem na mail adresu: mladen.jagarinec@bednja.hr


U sklopu aktivnosti koje poduzimaju Općina Bednja i Varaždinska županija u vezi besplatnog prijevoza učenika srednjih škola i carnet karata za studente, molimo sve učenike prvih do četvrtih razreda srednjih škola i sve studente s područja Općine Bednja da se putem telefona na broj 796-309, maila: nacelnik@bednja.hr ili osobnim dolaskom u Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja jave s podacima kako slijedi:


UDRUGA ZA ŠPORT I REKREACIJU CVETLIN

Turnir će se održati u Cvetlinu, 23. srpnja 2016. godine s početkom u 15 sati. Sveta misa za poginule bit će dana 23.07. 2016.g. u  12 sati u župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla u Cvetlinu,  nakon koje slijedi  polaganje vijenaca na spomen obilježju za  poginule branitelje Cvetlina  te prigodni spomen  sa obiteljima poginulih u prostorijama DVD  Cvetlin.


U SUSRET 30. ETNOFESTIVALU U CVETLINU

DVD Cvetlin, tradicionalni organizator poznatog etnofestivala koji svakog srpnja okuplja tisuće ljubitelja domaće glazbe, „brusi“ zadnje pripreme za ovogodišnje jubilarno, 30. festivalsko izdanje koje će se u Cvetlinu održati u subotu, 16. srpnja.


UPOZORENJE GRAĐANIMA POLICIJSKE UPRAVE VARAŽDINSKE

Budući da je ljeto tu, a sezona kupanja otvorena, Policijska uprava varaždinska objavila je upozorenje građanima, koje prenosimo u cijelosti.


VODOOPSKRBA Idući tjedan počinje gradnja vodovoda do žednih sela na Brezovoj Gori

Idućega tjedna počinje izgradnja vodoopskrbnog cjevovoda kojim će pitka voda poteći do rijetkih kućanstava koja žive u zaselcima Ilijevci, Tičeki i Vuzmi na području Brezove Gore. Investitor je ivanečka tvrtka za komunalne poslove Ivkom vode d.o.o.


Stranica 13 od 132Prva   Prethodna   8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  Slijedeća   Posljednja   

 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media