TRAKOŠĆAN

Sve je spremno za početak XI. škole mladih filatelista „Trakošćan 2016.“ godine, koja će „biser Hrvatskoga zagorja“ i općinu Bednja ponovno učiniti filatelističkom centrom Hrvatske i šire regije. Službeni program počinje u subotu, 8. listopada, svečanim otvaranjem i pozdravnim govorima koje će sudionicima svih dobnih uzrasta uputiti predstavnici organizatora i pokrovitelja – Općine Bednja, Hrvatskog filatelističkog saveza, Hrvatske pošte, Kluba mladih filatelista Trakošćan i Varaždinske županije.


TURISTIČKA I MEDIJSKA PROMOCIJA

Emisija Prvog programa Hrvatskoga radija „A sada mi“, ove će se nedjelje, 9. listopada, uživo emitirati iz općine Bednja, točnije, iz hotela Trakošćan. Emisija će se odvijati pod voditeljskom i uredničkom „palicom“ Želja Kovačića, dugogodišnjeg prijatelja bednjanskih Kavalira, koji ih je svojedobno i „otkrio“ te im preporučio da svoj specifični glazbeni izražaj njeguju upravo na rodnom bednjanskom govoru.


RADNA MJESTA

Na zamolbu Colasa Hrvatska d.d. Varaždin, na našim web stranicama objavljujemo oglas kojim ova tvrtka traži radnike za zapošljavanje na više radnih mjesta u niskogradnji. Konkretno, traži više izvršitelja na radnom mjestu rukovatelja građevinskim strojevima, tesara, zidara, armirača i asfaltera.


PREDAVANJE U organizaciji Patronažne službe Bednja

Dvadesetak osoba, uglavnom treće životne dobi iz Bednje i okolice, u petak se, 30. rujna, u društvenom domu u Bednji odazvalo predavanju naslovljenom „Zdrava starost“, koje je za svoje sugrađane održala patronažna sestra Brankica Digula. Ona se tom prilikom osvrnula na najčešće tegobe i probleme s kojima se susreću starije osobe te o načinu suočavanja i nošenja s objektivnim problemima koje godine donose u životu svakog čovjeka.


MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

Predsjednik bednjanske Udruge umirovljenika Josip Podsečki prošlog je vikenda, s još nekolicinom članova, nazočio manifestaciji u Malom Bukovcu, koju je u povodu obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba organizirao Savez udruga umirovljenika Varaždinske županije.


NA TISKOVNOJ KONFERENCIJI Mladi filatelisti kao promotori turizma Varaždinske županije i Općine Bednja

U Županijskoj palači u Varaždinu u petak je, 30. rujna, predstavljen program XI. škole mladih filatelista „Trakošćan 2016.“ koja će održati 8. listopada u Trakošćanu. U ovogodišnjem programu Škole mladi filatelisti s područja Varaždinske, ali i drugih županija i država, imat će priliku predstaviti svoje radove, ali i steći i mnoga nova filatelsitička znanja od stručnjaka i mentora.


FILATELIJA Ususret XI. školi mladih filatelista Trakošćan 2016.

U petak, 30. rujna, u Maloj dvorani Županijske palače u Varaždinu održat će se tiskovna konferencija na kojoj će biti predstavljen program XI. škole mladih filatelista „Trakošćan 2016.“ Riječ je o manifestaciji koja će se održati 8. listopada ove godine u Muzejskoj ustanovi Dvor Trakošćan.


KLIZIŠTA Općina Bednja izdala rješenja za izvođenje radova na sanaciji klizišta

Jedinstveni upravni odjel Općine Bednja je tvrtkama Trg iz Zagreba i Jedinstvu iz Krapine, kojima su Hrvatske ceste povjerile sanacijske radove na klizištima, izdao rješenja za izvođenje radova na klizišnim lokacijama u Koreničkima i Bračkima.


NATJEČAJI Regionalna zaklada Zamah raspisala natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama

Regionalna zaklada za lokalni razvoj “Zamah” raspisala je natječaj za financijsku podršku građanskim akcijama “Naš doprinos zajednici”, čiji je cilj podrška građanskim akcijama u lokalnoj zajednici kojima se podiže razina kvalitete življenja u toj zajednici kroz poticanje aktivnog građanstva i korištenje lokalnih potencijala. 


SANACIJA KLIZIŠTA

Hrvatske ceste proteklih su dana i službeno u posao uvele izvođače radova na sanaciji triju klizišta na području općine Bednja – u Koreničkima, Monterićima i Bračkima. Po riječima direktora Komunalnog poduzeća Kemauček Krunoslava Blažija, sanacijske radove na klizištu u Bračkima obavljat će tvrtka Trg d.o.o. iz Zagreba (rok dovršetka: 120 dana od dana uvođenja u posao), dok će klizišta u Koreničkima i Monterićima sanirati zagrebačka tvrtka Jedinstvo (rok završetka: 90 dana).
 


Stranica 11 od 133Prva   Prethodna   6  7  8  9  10  [11]  12  13  14  15  Slijedeća   Posljednja   

 
© 2009. Opcina Bednja. Sva prava pridrzana. Oblikovanje: Bambi Bold   Razvoj i programiranje: X-media